Geräte und Zubehör
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
18 stuks
Zutaten
-
olie voor het invetten
-
verse kaffir limoenbladeren (zie tip), steeltjes verwijderd2 - 4
-
verse sperziebonen gepunt100 g
-
2 sjalotten, (ca. 40 g) in stukkenlente-uien (ca. 40 g) in stukken2
-
witvisfilets (bijv. kabeljauw, snapper, baars), in stukken (3-4 cm)600 g
-
Thaise rode currypasta30 - 50 g
-
30 g kokosroompoederkokosroom60 g
-
eiwit1
-
zout½ - 1 tl
-
water1000 g
-
chilipeper in dunne plakjes, om te garneren1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 3 stuks
Eiweiß
22 g
Brennwert
840 kJ /
202 kcal
Fett
11 g
Ballaststoffe
1.3 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Snelle kaassoufflés
45 Min
BBQ-saus
20 Min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Keine Bewertungen
Thaise rode curry
1 Std.
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Keine Bewertungen
Zijden tofu cheesecake
Keine Bewertungen
Volkoren pitabrood
Keine Bewertungen
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3 Std. 20 Min
Sapje van rucola en waterkers
Keine Bewertungen
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 Min
Kippennoedelsoep
1 Std. 35 Min
Indiase groentencurry
50 Min