
Geräte und Zubehör
Alpenmacaroni
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
Macaroni
-
Gruyère kaas in stukken (± 3 cm)100 g
-
vastkokende aardappelen in blokjes (1 cm)400 g
-
water450 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper¼ tl
-
appels in stukken (2 cm)500 g
-
droge pasta, type macaroni250 g
-
bloem40 g
-
uien in fijne ringen160 g
-
boter30 g
Appelmoes en afwerking
-
citroensap25 g
-
suiker naar eigen smaak20 - 40 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
874 kcal /
3642 kJ
Eiweiß
20 g
Fett
45 g
Kohlenhydrate
92 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Krokante Onsen Eieren met Kool
Keine Bewertungen
Omelet Caprese
Keine Bewertungen
Paëlla
50 Min
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Keine Bewertungen
Kimchi
Keine Bewertungen
Oost-Europese brunch
Keine Bewertungen
Vegan baklava
Keine Bewertungen
Gozleme
1 Std. 40 Min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Keine Bewertungen
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3 Std. 35 Min
Aziatische komkommersalade
Keine Bewertungen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Keine Bewertungen