Geräte und Zubehör
Alpenmacaroni
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
Macaroni
-
Gruyère kaas in stukken (± 3 cm)100 g
-
vastkokende aardappelen in blokjes (1 cm)400 g
-
water450 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper¼ tl
-
appels in stukken (2 cm)500 g
-
droge pasta, type macaroni250 g
-
bloem40 g
-
uien in fijne ringen160 g
-
boter30 g
Appelmoes en afwerking
-
citroensap25 g
-
suiker naar eigen smaak20 - 40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
20 g
Brennwert
3642 kJ /
874 kcal
Fett
45 g
Kohlenhydrate
92 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Groente-Omeletten
30 Min
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10 Min
Gevouwen kruidenbrood
1 Std. 10 Min
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Keine Bewertungen
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1 Std. 30 Min
Vegetarische hamburger
45 Min
Gevulde veggieslakken
45 Min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Keine Bewertungen
Enchiladas met rundvlees
30 Min
Miso carbonara udon noedels
25 Min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30 Min
Risotto bolognese
45 Min