Geräte und Zubehör
Alpenmacaroni
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
Macaroni
-
Gruyère kaas in stukken (± 3 cm)100 g
-
vastkokende aardappelen in blokjes (1 cm)400 g
-
water450 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper¼ tl
-
appels in stukken (2 cm)500 g
-
droge pasta, type macaroni250 g
-
bloem40 g
-
uien in fijne ringen160 g
-
boter30 g
Appelmoes en afwerking
-
citroensap25 g
-
suiker naar eigen smaak20 - 40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
20 g
Brennwert
3642 kJ /
874 kcal
Fett
45 g
Kohlenhydrate
92 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 Std. 30 Min
Aardappelpuree met de Peeler
Keine Bewertungen
Pre-workout Dadel 'Snicker'
15 Min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 Min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Keine Bewertungen
Courgette en ham lasagne
1 Std. 5 Min
Margarita
10 Min
Kalfszwezerik met lente-uien
Keine Bewertungen
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 Std. 15 Min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50 Min
Waterzooi van Kip
1 Std.