Geräte und Zubehör
Glühwein
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
6 porties
Zutaten
-
bruine suiker50 g
-
water200 g
-
sinaasappelzeste (ong. 5 x 1,5 cm)3 stukken
-
sinaasappelsap (ong. 1 sinaasappel)60 g
-
kaneelstokjes en iets meer om op te dienen2
-
kruidnagels6
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
kardemompeulen verpletterd2
-
steranijsjes2
-
cider750 g
-
sinaasappel in schijfjes, om op te dienen1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
13.2 mg
Eiweiß
0.5 g
Brennwert
375 kJ /
89 kcal
Fett
0.2 g
Ballaststoffe
1.7 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Perzik- en Amandelijs
Keine Bewertungen
Groentesticks
Keine Bewertungen
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Keine Bewertungen
Duitse brunch
1 Std. 15 Min
Yoghurt met kokosnoot
12 Std. 15 Min
Linzenbrood
1 Std. 55 Min
Dropijs
8 Std. 30 Min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Keine Bewertungen
Champignon- en chocolademuffins
1 Std.
Batbout met kaas
30 Min
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Volkorenbrood
Keine Bewertungen