Geräte und Zubehör
Glühwein
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
6 porties
Zutaten
-
bruine suiker50 g
-
water200 g
-
sinaasappelzeste (ong. 5 x 1,5 cm)3 stukken
-
sinaasappelsap (ong. 1 sinaasappel)60 g
-
kaneelstokjes en iets meer om op te dienen2
-
kruidnagels6
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
kardemompeulen verpletterd2
-
steranijsjes2
-
cider750 g
-
sinaasappel in schijfjes, om op te dienen1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
13.2 mg
Eiweiß
0.5 g
Brennwert
375 kJ /
89 kcal
Fett
0.2 g
Ballaststoffe
1.7 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 Min
Tomatensoep met Burrata
35 Min
De eerste hap: Rijstpap
Keine Bewertungen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Keine Bewertungen
Spiesje van konijn, appel en pruim
1 Std.
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Keine Bewertungen
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 Min
Spookachtige snacks
1 Std. 15 Min
Maanzaad-mayonaise
Keine Bewertungen
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10 Min