
Geräte und Zubehör
Glühwein
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
6 porties
Zutaten
-
bruine suiker50 g
-
water200 g
-
sinaasappelzeste (ong. 5 x 1,5 cm)3 stukken
-
sinaasappelsap (ong. 1 sinaasappel)60 g
-
kaneelstokjes en iets meer om op te dienen2
-
kruidnagels6
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
kardemompeulen verpletterd2
-
steranijsjes2
-
cider750 g
-
sinaasappel in schijfjes, om op te dienen1
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
89 kcal /
375 kJ
Eiweiß
0.5 g
Fett
0.2 g
Kohlenhydrate
21 g
Ballaststoffe
1.7 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Natrium
13.2 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Feesttafel
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 Std.
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Keine Bewertungen
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Keine Bewertungen
Mosselen Marinière
Keine Bewertungen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4 Std. 15 Min
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Keine Bewertungen
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 Min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Keine Bewertungen
Tarbot met salsasaus
Keine Bewertungen
Spaghettinestjes met linzenballen
1 Std. 5 Min
Crème anglaise
15 Min