
Geräte und Zubehör
Verse kaas met walnoten en weibrood
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 12 Std. 15 Min
12 porties
Zutaten
Verse kaas met walnoten
-
verse volle melk1500 g
-
zure room, 18% vet200 g
-
water250 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
walnoten, gehalveerd100 g
-
warm water voldoende hoeveelheid om te bedekken
Weibrood
-
manitoba bloem (met ± 13% eiwit)320 g
-
volkoren tarwebloem100 g
-
olijfolie50 g
-
suiker1 tl
-
ei1
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
zout1 tl
-
honing (optional) als afwerking
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
343.5 kcal /
1437.2 kJ
Eiweiß
10.3 g
Fett
17.9 g
Kohlenhydrate
36.8 g
Ballaststoffe
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
5.3 g
Natrium
366.4 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Fermentatie modus
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bietencarpaccio met Burrata
Keine Bewertungen
No-Bake-Tiramisu-Taart
Keine Bewertungen
Tempé
48 Std.
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
Keine Bewertungen
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Keine Bewertungen
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Crème karamel (flan)
5 Std. 30 Min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 Min
Vanille yoghurt
12 Std. 20 Min
Indiase mosterd
Keine Bewertungen
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Keine Bewertungen