Geräte und Zubehör
Verse kaas met walnoten en weibrood
Zubereitung 15 Min
Gesamt 12 Std. 15 Min
12 porties
Zutaten
Verse kaas met walnoten
-
verse volle melk1500 g
-
zure room, 18% vet200 g
-
water250 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
walnoten, gehalveerd100 g
-
warm water voldoende hoeveelheid om te bedekken
Weibrood
-
manitoba bloem (met ± 13% eiwit)320 g
-
volkoren tarwebloem100 g
-
olijfolie50 g
-
suiker1 tl
-
ei1
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
zout1 tl
-
honing (optional) als afwerking
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
366.4 mg
Eiweiß
10.3 g
Brennwert
1437.2 kJ /
343.5 kcal
Fett
17.9 g
Ballaststoffe
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
5.3 g
Kohlenhydrate
36.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fermentatie modus
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Keine Bewertungen
Vijfzaden energierepen
1 Std. 45 Min
Mochi's met sesamvulling
50 Min
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Keine Bewertungen
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Vegan feta in olie met kruiden
Keine Bewertungen
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 Min
Broccolisoep
15 Min
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Keine Bewertungen
Volkoren hamburgerbroodjes
2 Std. 50 Min
Romige snijbietsoep
35 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min