Brioche buns baked in a cast iron pot

Brioche buns baked in a cast iron pot

4.7 32 Bewertungen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std.
10 portions

Zutaten

  • water
    150 g
  • milk
    80 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • white sugar
    20 g
  • baker's flour plus extra to dust
    450 g
  • sea salt
    1 ½ tsp
  • salted butter softened
    80 g
  • egg
    1
  • oil to grease
  • egg yolk lightly beaten
    1
  • sesame seeds to sprinkle (optional)
    1 tbsp

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 410.9 mg
Eiweiß 7 g
Brennwert 1060.4 kJ / 252.5 kcal
Fett 9 g
Ballaststoffe 2 g
gesättigte Fettsäuren 4.9 g
Kohlenhydrate 35 g

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