Geräte und Zubehör
Steamed Chicken With Herbal Liqueur
Zubereitung 5 Min
Gesamt 2 Std.
2 portions
Zutaten
-
kampung chicken (free-range chicken) skinless, with bone, cut in pieces (3 cm)400 g
-
hot water120 g
-
dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
water1600 g
-
herbal liqueur100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
177 mg
Eiweiß
41 g
Brennwert
1681 kJ /
402 kcal
Fett
5 g
Ballaststoffe
0 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
26 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Nourishing Confinement Food
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 Std. 25 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 Min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40 Min
Oil-free honey chicken wings
50 Min
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Homemade chicken stock powder
1 Std. 35 Min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 Min
Tomato-egg soup
20 Min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min