Geräte und Zubehör
Soy Sauce Chicken
Zubereitung 5 Min
Gesamt 45 Min
5 portions
Zutaten
-
whole chicken (approx.1.3-1.5 kg), feet and neck removed1
-
fresh ginger slices6
-
spring onions white part only6 sprigs
-
garlic cloves4
-
honey30 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce30 g
-
dark sesame oil (roasted)30 g
-
water150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
35 g
Brennwert
1640 kJ /
392 kcal
Fett
23 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asian Chicken Dinners
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Braised pork belly
55 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min