Geräte und Zubehör
Vietnamese Lemongrass Chicken
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
6 portions
Zutaten
-
whole chicken legs (approx. 2 whole chicken legs), with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)500 g
-
fish sauce10 g
-
garlic cloves minced15 g
-
curry powder1 tbsp
-
salt½ tsp
-
sugar1 ½ tsp
-
dark soy sauce1 tsp
-
cooking oil20 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in pieces2 stalks
-
shallots (approx. 1 shallot)50 g
-
fresh red chilli deseeded, chopped, to garnish½
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
15.6 g
Brennwert
907.9 kJ /
217 kcal
Fett
13.9 g
Ballaststoffe
0.5 g
Kohlenhydrate
7.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chicken - quick & easy Asian favourites
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Oil-free honey chicken wings
50 Min
Spicy Black Pepper Chicken
50 Min
Kung Po Chicken (Dried Chilli Chicken)
1 Std.
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 Std.
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 Min
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Braised Yee Mee
30 Min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 Min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 Min