Geräte und Zubehör
Vietnamese Lemongrass Chicken
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
6 portions
Zutaten
-
whole chicken legs (approx. 2 whole chicken legs), with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)500 g
-
fish sauce10 g
-
garlic cloves minced15 g
-
curry powder1 tbsp
-
salt½ tsp
-
sugar1 ½ tsp
-
dark soy sauce1 tsp
-
cooking oil20 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in pieces2 stalks
-
shallots (approx. 1 shallot)50 g
-
fresh red chilli deseeded, chopped, to garnish½
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
15.6 g
Brennwert
907.9 kJ /
217 kcal
Fett
13.9 g
Ballaststoffe
0.5 g
Kohlenhydrate
7.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chicken - quick & easy Asian favourites
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1sa
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 dk
Oil-free honey chicken wings
50 dk
Ginger sesame oil chicken
25 dk
Braised Chicken with Mushroom
1sa 30 dk
Curry Chicken
1sa
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 dk
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30 dk
Dried Chilli Chicken with Potato
30 dk
Spicy Black Pepper Chicken
50 dk
Braised Yee Mee
30 dk
Lemon Chicken
25 dk