Geräte und Zubehör
Spicy Soy Sauce Chicken
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh ginger cut in slices30 g
-
garlic cloves30 g
-
cooking oil40 g
-
mustard seeds¼ tsp
-
white dhal (ulunthu)¼ tsp
-
cumin seeds¼ tsp
-
fennel seeds¼ tsp
-
cloves8
-
cinnamon sticks10 g
-
large red onions cut in slices150 g
-
shallots cut in slices50 g
-
star anise2
-
fresh curry leaves5 sprigs
-
chilli powder2 tbsp
-
whole chicken legs (approx. 2 whole chicken legs), with skin and bone, cut in pieces (3-4 cm)700 g
-
light soy sauce150 g
-
dark soy sauce10 g
-
sugar2 tsp
-
water20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
40 g
Brennwert
1665 kJ /
398 kcal
Fett
20 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asian Chicken Dinners
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Daging Paprik (Stir Fried Beef)
35 Min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 Min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 Std. 20 Min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 Std. 15 Min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 Std. 25 Min
Curry Chicken
1 Std.
Ayam kapitan (chicken curry)
45 Min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 Min
Nyonya Steamed Fish
45 Min
Nyonya Chicken Rendang
45 Min
Nasi Lemak
45 Min