Geräte und Zubehör
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
Chicken and marinade
-
boneless chicken thighs cut in strips (2 cm)300 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
dark soy sauce½ tsp
-
cornflour (starch)1 tbsp
Egg mixture
-
eggs3
-
salt½ tsp
Tomato soup and bak choy
-
garlic cloves unpeeled2
-
olive oil30 g
-
fresh ginger thinly sliced5 g
-
tomatoes medium size, cut in pieces (3 cm)2
-
spring onions white parts only2 stalks
-
hot water700 g
-
1 heaped tablespoon chicken stock powderchicken stock cube1
-
bak choy (see tip)200 g
-
cornflour (starch)1 tbsp
-
water3 tbsp
-
sesame oil5 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
sugar1 pinch
-
white pepper powder1 dash
-
shallot oil to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
943 mg
Eiweiß
19 g
Brennwert
1160 kJ /
277 kcal
Fett
18 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Easy Asian Home Cooking
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
One Pot Chicken Rice
50 min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15 min
Chicken Congee
1 godz. 30 min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15 min
Mee Goreng Mamak
20 min
Chicken adobo
30 min
Kam Heong Chicken
1 godz. 20 min
Pad kra pow
45 min