Geräte und Zubehör
Sous-Vide Drunken Chicken
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std.
2 portions
Zutaten
-
chicken breast fillets, skinless300 g
-
salt½ tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) plus extra 1 tbsp1 tbsp
-
water plus extra to submerge bag1000 g
-
lemon juice30 g
-
wolfberries soaked in hot water for 10 minutes, drained, to garnish1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
31 g
Brennwert
1084 kJ /
259 kcal
Fett
14 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asian Chicken Dinners
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 Std. 10 Min
Shallot Oil
25 Min
Sous-Vide Herbal Chicken
4 Std. 15 Min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25 Std. 10 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
XO sauce
1 Std. 50 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Sous-Vide Salmon
1 Std.
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.