Geräte und Zubehör
Sous-Vide Drunken Chicken
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std.
2 portions
Zutaten
-
chicken breast fillets, skinless300 g
-
salt½ tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) plus extra 1 tbsp1 tbsp
-
water plus extra to submerge bag1000 g
-
lemon juice30 g
-
wolfberries soaked in hot water for 10 minutes, drained, to garnish1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
31 g
Brennwert
1084 kJ /
259 kcal
Fett
14 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asian Chicken Dinners
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Braised pork belly
55 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1 Std. 5 Min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Korean Ginseng Chicken
1 Std. 10 Min
Browned Pork Strips
15 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Sous-Vide Salmon
1 Std.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min