Geräte und Zubehör
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
-
cornbread broken in pieces (see tip)80 g
-
olive oil65 g
-
garlic cloves2
-
onions (approx. 3-4), quartered400 g
-
carrots (approx. 5), cut in pieces300 g
-
frozen spinach defrosted400 g
-
salt cod, presoaked and desalted (see tip)500 g
-
courgettes (approx. 2 medium courgettes), cut in pieces (2 cm)550 g
-
crisps (straw potato chips)300 g
-
milk1000 g
-
plain flour100 g
-
unsalted butter diced30 g
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt2 tsp
-
water400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
30 g
Brennwert
2855 kJ /
683 kcal
Fett
37 g
Ballaststoffe
8 g
Kohlenhydrate
56 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Community Stars Showcase
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Cauliflower "Couscous" Salad
10 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Cauliflower and Broccoli Gratin
50 Min
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 Min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 Std. 30 Min