Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Oxtail stew
- 200 g onion, cut into pieces
- 200 g fennel, trimmed and cut into halves, fronds reserved
- 2 leeks, white part only, cut into pieces (4 cm)
- 20 g dried porcini mushrooms, cut into slices
- 1 carrot, cut into pieces (4 cm)
- 4 garlic cloves
- 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 40 g olive oil
- 800 - 1000 g oxtail (see Tips)
- 3 dried bay leaves
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tbsp plain flour
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 150 g red wine
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Butter bean mash
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil, to drizzle
- paprika, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 4748.3 kJ / 1130.6 kcal
- Eiweiß
- 65.4 g
- Kohlenhydrate
- 50.2 g
- Fett
- 72.3 g
- gesättigte Fettsäuren
- 28.3 g
- Ballaststoffe
- 22.6 g
- Natrium
- 1289.9 mg
Alternative Rezepte
Walnut cake with coffee frosting
1 godz. 10 min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Nyonya curry chicken bun
2h 45min
Whole fish curry
45min
Slow Cooked Oxtail
8h 20min
Steamed coconut and prawn soup
30min
Creamy beef curry and rice
1 godz. 15 min
Chilli and garlic prawns
1 godz. 10 min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4h
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min