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Slow Cooked Beef Stroganoff
Zubereitung 30 Min
Gesamt 7 Std.
6 portions
Zutaten
-
beef meat (stew cut)28 oz
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
garlic cloves smashed2 - 3
-
olive oil1 oz
-
yellow onions cut in wedges7 oz
-
all-purpose flour3 tbsp
-
Dijon mustard1 oz
-
paprika½ tsp
-
beef stock24 oz
-
dry red wine1 oz
-
water to cook pasta
-
wide egg noodles, dried8 oz
-
corn starch2 tbsp
-
water2 tbsp
-
white button mushrooms sliced10 oz
-
sour cream4 oz
-
mixed fresh herbs (parsley, thyme), chopped to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
700.3 mg
Eiweiß
28 g
Brennwert
1857.1 kJ /
443.9 kcal
Fett
15.8 g
Ballaststoffe
3.7 g
gesättigte Fettsäuren
3.4 g
Kohlenhydrate
46.6 g
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