
Geräte und Zubehör
Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 9 Std.
4 portions
Zutaten
Curry Paste
-
garlic cloves halved2 - 3
-
extra virgin olive oil1 oz
-
yellow onions cut into wedges7 oz
-
long red chili stem and seeds removed1
-
cumin seeds2 tsp
-
salt2 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
garam masala1 tsp
-
chili powder to taste½ - 1 tsp
-
grated ginger1 tsp
-
cilantro leaves½ oz
-
tomato paste1 ½ oz
-
sliced almonds toasted2 oz
-
boneless beef chuck roast cubed (2 in.)28 oz
-
canned coconut milk14 oz
-
beef stock10 oz
Cucumber Couscous
-
couscous10 oz
-
beef stock11 oz
-
Persian cucumbers diced5 oz
-
sliced almonds toasted2 oz
-
cilantro leaves to garnish½ oz
-
fresh mint leaves only, plus extra chopped, to garnish8 - 10 sprigs
-
olive oil2 ½ oz
-
lemon juice½ oz
-
salt½ tsp
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
1285.9 kcal /
5380.3 kJ
Eiweiß
59.3 g
Fett
71.9 g
Kohlenhydrate
91.2 g
Ballaststoffe
12.1 g
gesättigte Fettsäuren
29.6 g
Natrium
651.3 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Low & Slow Blade Cover Slow Cook
8 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chimichurri Roast Chicken
1 Std. 20 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
Keine Bewertungen
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
10 Min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1 Std. 15 Min
Soy Chicken with Bok Choy
40 Min
Shredded chicken 2-for-1
40 Min
Chicken Drumsticks in Spicy Puttanesca Sauce
2 Std. 15 Min
Peeler Warm Potato Salad
45 Min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 Min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 Std. 15 Min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min