Geräte und Zubehör
Thai burgers
Zubereitung 35 Min
Gesamt 30 Min
4 pieces
Zutaten
-
lemon grass, fresh cut into pieces (1 cm )1 stalk
-
red chilli dried or fresh, deseeded1
-
garlic cloves2
-
spring onions cut into pieces2
-
fresh coriander3 stalks
-
fresh button mushrooms cut into halves200 g
-
fine salt½ tsp
-
400 g mixed mincepork mince400 g
-
1 - 2 anchovy fillets, in oil, drained and finely choppedfish sauce1 tbsp
-
oil for frying
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
22 g
Brennwert
1337 kJ /
320 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
1.7 g
Kohlenhydrate
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Burger time
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 Std. 5 Min
Taco Seasoning
5 Min
Korean beef bowl
1 Std. 10 Min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Buttermilk and jalapeño marinade
5 Min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 Min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 Std.
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 Std. 40 Min
Sesame Ginger Chicken with Zoodles
40 Min
Thai Burger
35 Min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min