Geräte und Zubehör
Thai burgers
Zubereitung 35 Min
Gesamt 30 Min
4 pieces
Zutaten
-
lemon grass, fresh cut into pieces (1 cm )1 stalk
-
red chilli dried or fresh, deseeded1
-
garlic cloves2
-
spring onions cut into pieces2
-
fresh coriander3 stalks
-
fresh button mushrooms cut into halves200 g
-
fine salt½ tsp
-
400 g mixed mincepork mince400 g
-
1 - 2 anchovy fillets, in oil, drained and finely choppedfish sauce1 tbsp
-
oil for frying
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
22 g
Brennwert
1337 kJ /
320 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
1.7 g
Kohlenhydrate
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Burger time
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Asian-style pork noodles
1h
Turmeric lime chicken skewers
1h 30min
Korean fried chicken
4h
Sticky Gochujang Marinade
10min
Sweet and sour pork
40min
Tamarind Pork Curry
35min
Pork Vindaloo
4h
Thai Burger
35min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1h 5min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1h
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20min
Chiang Mai noodles
25min