Geräte und Zubehör
Creamy mustard chicken stew
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
olive oil30 g
-
plain flour15 g
-
onions cut into pieces100 g
-
carrots cut into pieces200 g
-
garlic cloves2
-
mustard2 tbsp
-
fresh thyme leaves plus extra to garnish1 tbsp
-
waxy potatoes skin on, cut into cubes (3 cm)500 g
-
water150 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 tsp
-
fine salt to taste½ - 1 tsp
-
freshly ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
chicken breast fillets, skinless cut into cubes (4 cm)800 g
-
cream, min. 30% fat100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
35 g
Brennwert
1419 kJ /
340 kcal
Fett
12 g
Ballaststoffe
2.7 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Grab & go
9 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Chicken chasseur (Skinnymixers)
1 Std. 50 Min
Chicken with capsicum
45 Min
Tomato basil chicken stew
35 Min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 Min
Greek style pork stew
45 Min
Fish curry
35 Min
Southern-style pork and bean casserole
40 Min
Meatballs in Spanish sauce
55 Min
Tuna Noodle Bake
1 Std. 20 Min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 Std.
Chorizo meatballs and potato stew (Skinnymixers)
40 Min