
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 3 sprigs fresh rosemary leaves only
- 3 sprigs fresh thyme leaves only
- 5 leaves fresh sage
- 150 g onions cut into halves (1 onion)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g bacon rashers, cut into pieces (3 cm)
- 750 g lamb meat for stew, boneless cut into pieces (2-3 cm)
- ¼ tsp fine salt to taste
- ½ tsp black pepper, freshly ground plus extra to taste
- 2 carrots cut into slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks cut into slices (1-2 cm)
-
2
tbsp stock paste (meat or vegetable)
oder 2 stock cubes (each for 0.5 l) (meat or vegetable) - 400 g canned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 393 kcal / 2479 kJ
- Eiweiß
- 44.3 g
- Fett
- 42.5 g
- Kohlenhydrate
- 7 g
- Ballaststoffe
- 3.925 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Boiled pasta
20min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Beef and mushroom hot pot
2h
Irish stew
1h 30min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Chicken with egg and almond sauce
45min
Lamb Stew
50min
Oriental beef stew with pearl couscous
40min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Cottage pie
1h 15min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45min
Lamb and Green Bean Casserole
1h 10min