Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
TM5 TM6

Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables

3.2 (28 Bewertungen)

Zutaten

  • 5 sprigs fresh mint, leaves only
  • 1 garlic clove
  • 80 g red onions, quartered
  • 20 g olive oil
  • 400 g lamb meat for stewing, boneless, cut in pieces (2 cm)
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
  • 2 pinches ground black pepper
  • 200 g new potatoes, cut in pieces (1 cm)
  • 160 g fresh green peas
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 100 g water
  • 1 bay leaf
  • 300 g cauliflower florets (2-3 cm)
  • 200 g carrots, sliced (5 mm)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1892.8 kJ / 452.4 kcal
Eiweiß
23.3 g
Kohlenhydrate
30.5 g
Fett
27.3 g
gesättigte Fettsäuren
10.2 g
Ballaststoffe
8.6 g
Natrium
487.1 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte