Geräte und Zubehör
Creamy mustard chicken stew
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
olive oil30 g
-
plain flour15 g
-
onions cut in pieces100 g
-
carrots cut in pieces200 g
-
garlic cloves2
-
Dijon mustard2 tbsp
-
fresh thyme leaves plus extra to garnish1 tbsp
-
waxy potatoes skin on, cut in cubes (3 cm)500 g
-
water150 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
freshly ground pepper to taste2 - 3 pinches
-
chicken breasts, skinless, boneless cut in cubes (4 cm)800 g
-
cream, min. 30% fat100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
35 g
Brennwert
1419 kJ /
340 kcal
Fett
12 g
Ballaststoffe
2.7 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
One pot chicken
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Creamed Cod
45 Min
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 Min
Tuna Noodle Bake
1 Std. 20 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 Min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 Std.
Creamy Mustard Chicken Stew
40 Min
Beef with Mushrooms
30 Min
Pasta Salad with Salami
25 Min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min