Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
TM6 TM5

Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup

4.3 (26 Bewertungen)

Zutaten

  • 55 g virgin olive oil, plus 2 tbsp extra for drizzling
  • 1 tsp curry powder
  • 1 tsp garam masala
  • 1 tsp chilli powder
  • 200 g cauliflower florets
  • 350 g pumpkin flesh, cut in cubes (3 cm)
  • 150 g white onions, cut in quarters
  • 10 garlic cloves
  • 400 g vegetable stock
    oder 400 g water
  • 80 g coconut milk, plus extra for drizzling
  • 20 g honey, adjust to taste
  • ½ tsp sea salt, adjust to taste
  • ¼ tsp freshly ground black pepper, adjust to taste
  • 5 - 6 stalks fresh chives, chopped, to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
751 kJ / 180 kcal
Eiweiß
3 g
Kohlenhydrate
14 g
Fett
14 g
gesättigte Fettsäuren
6 g
Ballaststoffe
2 g
Natrium
223 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte