Geräte und Zubehör
Lentil and chorizo stew
Zubereitung 10 Min
Gesamt 3 Std. 45 Min
6 portions
Zutaten
-
dried green lentils350 g
-
water for soaking
-
red peppers cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
green peppers cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
50 g onions, cut in pieces (3-4 cm)spring onions cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
olive oil25 g
-
salt1 tsp
-
paprika1 tsp
-
chicken stock cube (for 0.5 l)1
-
chorizo sliced50 g
-
dry-cured ham, diced50 g
-
water900 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
19 g
Brennwert
1132 kJ /
270 kcal
Fett
8 g
Ballaststoffe
8 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Flavours of Spain
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Creamy courgette soup
25 Min
Black-eyed bean stew with whole squid
5 Std. 15 Min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 Min
Spelt and chicken salad
1 Std. 15 Min
Crawfish Omelet with Holy Trinity Tomatoes
40 Min
Chickpea soup with spinach
40 Min
Vegetable tortilla with chorizo
50 Min
Lentil curry stew with chicken
8 Std. 35 Min
Minestrone
45 Min
Lentil and spinach soup
50 Min
Courgette side dish
30 Min
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.