Geräte und Zubehör
Orange couscous with steamed salmon
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
salmon fillets, fresh or frozen and thawed4
-
lemon juice only1
-
salt2 tsp
-
pepper, ground1 pinch
-
fresh rosemary leaves only4 sprigs
-
orange zest and juice1
-
water500 g
-
couscous250 g
-
watercress leaves only80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
41 g
Brennwert
3204 kJ /
767 kcal
Fett
45 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
47 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mediterranean Cuisine
67 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Cucumber soup with prawn skewers
35 Min
Rainbow Bowl
1 Std. 15 Min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1 Std. 40 Min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 Std. 20 Min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 Min
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35 Min
Energy smoothie
10 Min
Chickpea soup with spinach
40 Min
Lentil and spinach soup
50 Min