Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
TM5 TM6

Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots

4.0 (7 Bewertungen)

Zutaten

Salmon, carrots and beans

  • ½ - 1 tsp ground cayenne pepper
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch ground nutmeg
  • 2 pinches ground white pepper
  • 4 fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each, 4 cm thick)
  • 200 g carrots, cut in pieces (approx. 2 mm)
  • 250 g flat green beans, cut in halves

Mango sauce

  • 250 g mango, flesh only, cut in pieces (approx. 3 cm)
  • 50 g brandy
  • 1 tsp curry powder
  • 300 g water
  • 100 g cream, min. 30% fat
  • 120 g plain yoghurt
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch ground white pepper
  • 1 sprig fresh parsley, leaves only, to garnish (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2144 kJ / 513 kcal
Eiweiß
37 g
Kohlenhydrate
18 g
Fett
28 g
Ballaststoffe
4 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte