Geräte und Zubehör
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
Easter cookies
-
cream, 30-40% fat100 g
-
flour plus extra for flouring100 g
-
baking powder½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
salt½ tsp
Herb sauce
-
parsley (approx. 20 g), leaves only1 bunch
-
fresh chives (approx. 10 g), cut in rings1 bunch
-
crème fraîche, 15% fat200 g
-
milk30 g
-
lemon juice freshly squeezed20 g
-
agave syrup10 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
6 tsp lumpfish roecaviar6 tsp
-
fresh cress6 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
258.3 mg
Eiweiß
8.3 g
Brennwert
744 kJ /
177.8 kcal
Fett
13.2 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
6.3 g
Kohlenhydrate
6.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Easy Easter
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50 Min
Chicken galantine with dill yoghurt
3 Std. 25 Min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 Std.
Gochujang seafood risotto
1 Std.
Karpatka
10 Std.
Curry ketchup
30 Min
Mustard-dill sauce
2 Std. 15 Min
Almond briouats with honey and sesame seeds
2 Std.
Lamb stew
Keine Bewertungen
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30 Min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 Min