
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 fileuri de pește, cu sau fără piele gras (ex. somon) (150 g fiecare, 3 cm grosime)
- 1450 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
oder 1 linguriță rasă vitamina C
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 303 kcal / 1268 kJ
- Eiweiß
- 30 g
- Fett
- 21 g
- Kohlenhydrate
- 0 g
- Ballaststoffe
- 0 g
- gesättigte Fettsäuren
- 4 g
- Natrium
- 90 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Cârnați cu linte în sos picant
1 Std.
Mușchi de vită cu umplutură de hribi și parmezan și sos de vin roșu
1 Std. 20 Min
Iaurt simplu, preparat în bolul de mixare
12 Std. 10 Min
Cotlet de porc sous-vide
2 Std.
Bastonașe de morcovi prăjite (stir-fried) (200 g)
15 Min
Înghețată de caramel sărat
14 Std.
Cremă de lapte și orez (5-6 luni)
30 Min
Supă cremă de sparanghel
25 Min
Paste fierte
20 Min
Chiflă Brunch Scandinav
Keine Bewertungen
Pizza-curcubeu cu legume
1 Std. 40 Min
Vită picantă gătită lent
8 Std. 10 Min