Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 pulpe superioare de pui, cu piele și os, (180 g fiecare, 3 cm grosime)
- 1400 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
oder 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 1020 kJ / 244 kcal
- Eiweiß
- 23 g
- Kohlenhydrate
- 0 g
- Fett
- 17 g
- gesättigte Fettsäuren
- 6 g
- Ballaststoffe
- 0 g
- Natrium
- 119 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pilaf de porc cu orez sălbatic
1 Std. 10 Min
Cotlet de porc sous-vide
2 godz.
Vită picantă gătită lent
8 Std. 10 Min
Carne de porc gătită lent în salsa verde
Keine Bewertungen
Piept de vită sous-vide
Keine Bewertungen
Piept de rață sous-vide
Keine Bewertungen
Spată de porc sous-vide
Keine Bewertungen
Pui cu umplutură de merișoare și Camembert
45 min
Supă cremă de legume, pui cu tagliatelle de legume la aburi și sos de muștar
45 min
Chec aromat, cu fructe și rom
1h 20 min
Pulpă de curcan învelită în bacon, cu cartofi
1h 40 min
Pui cu sos de smântână și legume
50min