
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 pulpe superioare de pui, cu piele și os (180 g fiecare, 3 cm grosime)
- 1400 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
oder 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 244 kcal / 1020 kJ
- Eiweiß
- 23 g
- Fett
- 17 g
- Kohlenhydrate
- 0 g
- Ballaststoffe
- 0 g
- gesättigte Fettsäuren
- 6 g
- Natrium
- 119 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Tacos cu pește
45 Min
Terină de rață și pui, cu vișine
9 Std. 30 Min
Piept de vită sous-vide
Keine Bewertungen
Piept de pui sous-vide
Keine Bewertungen
Cotlet de porc sous-vide
2 Std.
Ouă fierte
20 Min
Ardei grași marinați
55 Min
Carne de porc înăbușită, în chifle coapte la Varoma
3 Std.
Gulaș de vită cu găluști de pâine
1 Std. 30 Min
Pui mărunțit în sos de roșii (tinga de pollo)
30 Min
Tocană de vită gătită lent cu bere neagră și Piure irlandez
5 Std. 5 Min
Ochiuri la aburi
15 Min