![Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6) Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0dc7d25a-f2ad-45fe-a97b-341893274647/Derivates/0c804241-46ca-4ea5-b709-57684321852b.jpg)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Pink peppercorn sauce
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 40 g salted butter, cut into cubes
- 50 g white wine
- 1 tsp tomato paste
- 2 tbsp pink peppercorns, lightly crushed (see Tips)
- 100 g water
- 1 tsp Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks (see Tips)
Surf and turf
- 500 g water
- 8 - 12 large raw prawns, deveined and butterflied
- 4 beef fillet steaks
- extra virgin olive oil, to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- thick-cut chips, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2982.2 kJ / 710 kcal
- Eiweiß
- 39.9 g
- Kohlenhydrate
- 20.8 g
- Fett
- 51.1 g
- gesättigte Fettsäuren
- 22.9 g
- Ballaststoffe
- 3 g
- Natrium
- 637.4 mg
Alternative Rezepte
Pulled pork burgers
4 godz. 20 min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3 godz. 35 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Piri-piri spatchcock chicken
1 godz. 30 min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 godz. 40 min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 min
Beef cheek Bourguignon
5h 25 min.
Pulled pork burger
5h
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2 godz.
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min