Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
TM6 TM5 TM31

Smoky tuna tartare (Sergio Perera)

4.3 ( 4 Bewertungen )

Zutaten

  • 1 bread loaf of choice, thinly sliced (approx. 5 mm thick)
  • 5 tsp extra virgin olive oil plus extra to brush
  • 10 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 1 eschalot cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 4 cornichons
  • 1 tbsp caper berries rinsed, drained and stalks removed
  • 2 tsp wholegrain mustard
  • 2 tsp soy sauce
  • ½ tsp smoked paprika
  • 2 tsp freshly squeezed lemon juice
  • 1 - 2 pinches sea salt plus extra to season
  • 1 - 2 pinches ground black pepper plus extra to season
  • 200 g sashimi grade tuna cut into pieces (3 x 4 cm) and frozen for at least 45 minutes
  • 1 egg yolk
  • micro basil to serve
  • edible flowers to serve

Nährwerte
pro 1 piece
Brennwert
101.7 kcal / 427.2 kJ
Eiweiß
6.2 g
Fett
3 g
Kohlenhydrate
11.8 g
Ballaststoffe
1.3 g
gesättigte Fettsäuren
0.5 g
Natrium
242.7 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte