Vegan Vişneli Cheesecake
TM6 TM5

Vegan Vişneli Cheesecake

4.9 (16 Bewertungen)

Zutaten

  • 150 g badem
  • 125 g hurma, çekirdeksiz, yumuşak
  • 60 g Hindistan cevizi yağı
  • 200 g çiğ kaju fıstığı, 2 saat sıcak suda bekletilip süzdürülmüş
  • 130 g konserve Hindistan cevizi sütü
  • 25 g taze sıkılmış limon suyu
  • 70 g agave şurubu
  • 1 yk vanilya özü, doğal (optional)
  • 80 g vişne, taze veya dondurulmuş, çekirdekleri çıkarılmış

Nährwerte
pro 8 porsiyon
Brennwert
14343.6 kJ / 3428.2 kcal
Eiweiß
75 g
Kohlenhydrate
255.1 g
Fett
255.7 g
gesättigte Fettsäuren
98.3 g
Ballaststoffe
33.9 g
Natrium
120.4 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte