Vegan Rokoko Pasta
TM6 TM5

Vegan Rokoko Pasta

5.0 (3 Bewertungen)

Zutaten

Tabanı

  • 125 g hurma, çekirdeksiz, yumuşak
  • 200 g çiğ badem
  • ½ tk vanilya aroması
  • ¼ tk tuz

Krema Dolgusu

  • 170 g kaju fıstığı, çiğ, bir gece önceden suda bekletilmiş ve süzülmüş
  • 35 g Hindistan cevizi yağı
  • 35 g agave şurubu
    oder 35 g akçaağaç şurubu
  • 135 g konserve Hindistan cevizi sütü

Tuzlu Fıstık Dolgusu

  • 110 g fıstık ezmesi
  • 45 g Hindistan cevizi şekeri
  • 160 g konserve Hindistan cevizi sütü
  • 1 tutam tuz
  • 5 - 6 yk soyulmuş yer fıstığı

Ganaj

  • 200 g bitter çikolata, vegan, parçalara bölünmüş
  • 135 g bitkisel süt

Nährwerte
pro 1 porsiyon
Brennwert
2064 kJ / 493.5 kcal
Eiweiß
11.4 g
Kohlenhydrate
22.6 g
Fett
34.2 g
Ballaststoffe
2.1 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte