"To die for" mini pavlovas (TM6)
TM6

"To die for" mini pavlovas (TM6)

3.5 ( 28 Bewertungen )

Zutaten

Mini meringues

  • 200 g caster sugar
  • 4 egg whites, room temperature
  • 1 pinch sea salt
  • 3 tsp white vinegar
  • 1 tbsp cornflour (see Tips)

Passionfruit and lime curd

  • 60 - 80 g caster sugar to taste
  • 1 fresh kaffir lime leaf
  • 100 g unsalted butter cut into pieces
  • 2 limes juice only (approx. 40 g), zest reserved for cream and salsa
  • 4 egg yolks
  • 2 fresh passionfruit juice only, seeds reserved for fruit salsa

Lime cream and fruit salsa

  • 200 g thickened cream
  • 100 g crème fraîche
  • 1 ripe mango cut into small dice (5 mm)
  • ½ fresh pineapple cored, cut into small dice (5 mm)
  • 1 tbsp Malibu® rum (optional)

Assembly

  • dried mango powder to serve (optional)
  • micro mint to serve (optional)
  • 4 tbsp coconut flakes toasted

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
308.5 kcal / 1295.8 kJ
Eiweiß
3.6 g
Fett
19.1 g
Kohlenhydrate
30.3 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
11.9 g
Natrium
47.9 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte