Geräte und Zubehör
"To die for" mini pavlovas (TM6)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
12 portions
Zutaten
Mini meringues
-
caster sugar180 g
-
egg whites, room temperature4
-
sea salt1 pinch
-
white vinegar3 tsp
-
cornflour (see Tips)1 tbsp
Passionfruit and lime curd
-
caster sugar to taste60 - 80 g
-
fresh kaffir lime leaf1
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
egg yolks4
-
fresh passionfruit juice only, seeds reserved for fruit salsa2
-
limes juice only (approx. 40 g), zest reserved for lime cream and fruit salsa2
Lime cream and fruit salsa
-
crème fraîche100 g
-
thickened cream (see Tips)200 g
-
ripe mango cut into small dice (5 mm)1
-
fresh pineapple cored, cut into small dice (5 mm)½
-
Malibu® rum (optional)1 tbsp
Assembly
-
dried mango powder to serve (optional)
-
micro mint to serve (optional)
-
coconut flakes toasted4 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
79.5 mg
Eiweiß
6.3 g
Brennwert
1391.2 kJ /
332.5 kcal
Fett
19.7 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
11.4 g
Kohlenhydrate
34.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Lamington swiss roll
25 Std. 40 Min
Pavlova
6 Std.
Salted caramel sauce
40 Min
"To die for" mini pavlovas
2 Std. 40 Min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5 Std. 35 Min
Berry curd
15 Min
Cherry pickin' gelato
4 Std. 35 Min
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Lemon meringue tarts
25 Std. 30 Min
Lemon curd
20 Min
Paris Brest
6 Std. 40 Min