
Geräte und Zubehör
"To die for" mini pavlovas (TM6)
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
12 portions
Zutaten
Mini meringues
-
caster sugar180 g
-
egg whites, room temperature4
-
sea salt1 pinch
-
white vinegar3 tsp
-
cornflour (see Tips)1 tbsp
Passionfruit and lime curd
-
caster sugar to taste60 - 80 g
-
fresh kaffir lime leaf1
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
egg yolks4
-
fresh passionfruit juice only, seeds reserved for fruit salsa2
-
limes juice only (approx. 40 g), zest reserved for lime cream and fruit salsa2
Lime cream and fruit salsa
-
crème fraîche100 g
-
thickened cream (see Tips)200 g
-
ripe mango cut into small dice (5 mm)1
-
fresh pineapple cored, cut into small dice (5 mm)½
-
Malibu® rum (optional)1 tbsp
Assembly
-
dried mango powder to serve (optional)
-
micro mint to serve (optional)
-
coconut flakes toasted4 tbsp
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
332.5 kcal /
1391.2 kJ
Eiweiß
6.3 g
Fett
19.7 g
Kohlenhydrate
34.6 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
11.4 g
Natrium
79.5 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mini chocolate bundts
45 Min
"To die for" mini pavlovas
2 Std. 40 Min
Chocolate ganache
20 Min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 Std. 40 Min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 Std.
Peanut brittle
1 Std. 30 Min
Espresso caramel sauce
45 Min
Hedgehog honeycomb slice
2 Std. 35 Min
Fruit coulis
10 Min
Crème pâtissière
15 Min
Salted caramel sauce
40 Min
Butterscotch sauce
10 Min