Geräte und Zubehör
Lemon meringue cupcakes
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
24 portions
Zutaten
Cupcakes
-
white sugar300 g
-
unsalted butter softened250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
buttermilk250 g
-
eggs room temperature4
-
self-raising flour430 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt1 pinch
Lemon curd
-
white sugar240 g
-
freshly squeezed lemon juice150 g
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
eggs3
Swiss meringue
-
white sugar200 g
-
egg whites4
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
vanilla bean½
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
207.2 mg
Eiweiß
5.2 g
Brennwert
1369.8 kJ /
303.7 kcal
Fett
14.6 g
Ballaststoffe
0.6 g
gesättigte Fettsäuren
8.7 g
Kohlenhydrate
44.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Facebook Live
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Macaroons
40 min
Mini lemon curd tarts
2 godz. 20 min
Sea Salt Caramel Cookies (Metric)
24 godz. 50 min
Chocolate ganache
20 min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 godz. 30 min
Banoffee arctic roll
28 godz. 40 min
Pavlova towers
4 godz. 30 min
Steamed chocolate cake with whipped cream
1 godz. 10 min
Hot chocolate on a stick
1 godz. 20 min
Ice cream cookie bowls
6 godz. 15 min
Portuguese-style custard tarts
40 min
Cream cheese frosting
5 min