Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
TM6 TM5 TM31

Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing

4.2 (41 Bewertungen)

Zutaten

Red velvet cakes

  • 120 g buttermilk
  • ½ tsp natural red food colouring (see Tips)
  • 1 egg
  • 150 g plain flour
  • 150 g caster sugar
  • 30 g cocoa powder
  • 65 g salted butter, softened
  • 2 tsp apple cider vinegar
  • 1 tsp bicarbonate of soda

Vanilla cream cheese icing

  • 150 g cream cheese, cut into pieces
  • 150 g salted butter, cut into pieces
  • 50 g icing sugar
  • ½ tsp natural vanilla extract
  • ¼ tsp vanilla bean paste

Nährwerte
pro 1 piece
Brennwert
1162.9 kJ / 276.9 kcal
Eiweiß
3.9 g
Kohlenhydrate
26.7 g
Fett
17.6 g
gesättigte Fettsäuren
11.3 g
Ballaststoffe
1 g
Natrium
275.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte