Geräte und Zubehör
Pork Belly In Shrimp Paste
Zubereitung 5 Min
Gesamt 55 Min
3 portions
Zutaten
-
cooking oil30 g
-
pork belly, with skin patted dry with kitchen towels, cut in pieces (2 cm x 1 cm)300 g
-
garlic cloves5
-
fresh ginger julienned40 g
-
shredded dried cuttlefish approx. 5 cm long20 g
-
bird's eye chilli (chilli padi) (optional) sliced1
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tbsp
-
shrimp paste (har cheong)30 g
-
water350 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
107 mg
Eiweiß
15 g
Brennwert
2835 kJ /
678 kcal
Fett
64 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
21 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
High Temp. Asian Cooking
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1hod.
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3hod. 15min.
Salted Fish Pork Belly
30min.
Braised pork belly
55min.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min.
Green Chillies With Pork Belly
25min.
Oil-free Honey Chicken Wings
45min.
Taiwanese three cup chicken
20min.
Yam Rice
45min.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min.
Chai Buey
1hod. 45min.
White Radish Pork Rib Soup
3hod.