Mustard Green Rice
TM6

Mustard Green Rice

4.0 (2 Bewertungen)

Zutaten

  • 70 g shallots
  • 5 garlic cloves
  • 20 g dried shrimp, soaked to soften
  • 5 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed, cut in slices
  • 40 g cooking oil
  • 500 g Chinese mustard green, trimmed
  • 30 g dark soy sauce
  • 30 g light soy sauce
  • 10 g chicken stock powder
    oder 10 g mushroom seasoning powder
  • 500 g water
  • 1 pinch white pepper powder
  • 200 g roasted pork belly (siew yoke), cut in pieces (1 cm)
  • 500 g parboiled basmati rice, rinsed

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2063 kJ / 493 kcal
Eiweiß
21 g
Kohlenhydrate
75 g
Fett
13 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Ballaststoffe
7 g
Natrium
642 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte