Geräte und Zubehör
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
dried fish maw soaked overnight to soften, rinsed, cut into pieces (3 cm)30 g
-
yu zhu (Solomon's seal rhizome)20 g
-
sand ginseng (sha shen)20 g
-
dried lily bulb slices20 g
-
sea coconut cut in slices20 g
-
dried snow fungus soaked to soften, cut in small pieces30 g
-
Chinese red dates pitted10 pieces
-
water1000 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
7.2 g
Brennwert
282.5 kJ /
67.5 kcal
Fett
0.4 g
Ballaststoffe
2.2 g
Kohlenhydrate
7.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese New Year Festive Flavours
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Sesame Crème
10 Min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Mustard Green Rice
35 Min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 Min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Pumpkin Soup
25 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min