Geräte und Zubehör
Sugar-free salted peanut butter fudge
Zubereitung 5 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
30 portions
Zutaten
-
coconut oil60 g
-
rice malt syrup60 g
-
natural vanilla powder (optional)1 tsp
-
sea salt flakes plus an extra 1-2 pinches, to garnish1 - 2 pinches
-
coconut cream60 g
-
natural peanut butter (smooth)350 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
45.4 mg
Eiweiß
3.3 g
Brennwert
406.4 kJ /
96.8 kcal
Fett
7.9 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
3.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sam Wood
16 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Sabrina's honey bush bars
40 Min
Five seed energy bars
1 Std. 45 Min
Chocolate sweet potato slice
1 Std. 15 Min
Sun-dried tomato and pepita bread
2 Std.
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min
Crunchy rice crackers
1 Std. 50 Min
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55 Min
Blueberry crumble slice
1 Std. 15 Min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 Std. 45 Min
Almond and date bars
2 Std. 15 Min
Gingerbread biscuits
2 Std. 20 Min