Geräte und Zubehör
Kung Pao chicken
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
2 portions
Zutaten
-
chicken thigh fillet cut into quarters (4-5 cm pieces)500 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce10 g
-
Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)10 g
-
water30 g
-
Chinese black vinegar (see Tips)5 g
-
white sugar5 g
-
Sichuan pepper⅛ tsp
-
garlic clove1
-
fresh ginger peeled20 g
-
oil20 g
-
dried chillies deseeded3 - 5
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (4 cm)2
-
unsalted peanuts roasted30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 2 portions
Natrium
1804 mg
Eiweiß
102.5 g
Brennwert
4243.9 kJ /
1010.5 kcal
Fett
60.5 g
Ballaststoffe
5.9 g
gesättigte Fettsäuren
12.4 g
Kohlenhydrate
13.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fakeaway favourites
15 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Taiwanese three cup chicken
20min.
Ginger chicken wings
40min.
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25hod. 40min.
Kung Po Chicken (Dried Chilli Chicken)
1hod.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min.
Niu rou mian (beef noodles)
35min.
San bei ji (three cup chicken)
35min.
Spicy Black Pepper Chicken
50min.
Pork ribs with black bean sauce
2hod.
Pad kra pow
45min.
Vietnamese Lemongrass Chicken
1hod. 5min.
Thai red pork curry
35min.