Geräte und Zubehör
Banh bao (steamed pork buns)
Zubereitung 40 Min
Gesamt 2 Std. 45 Min
12 portions
Zutaten
Bao (Buns)
-
full cream milk200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
sugar20 g
-
self-raising flour350 g
-
baking powder1 tsp
-
vegetable oil30 g
Pork filling
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
boiling water for soaking
-
water2000 g
-
chilled water
-
quail eggs (see Tips)12
-
spring onions/shallots white part only; green part reserved for garnishing2
-
fresh chives cut into halves20 sprigs
-
Chinese sausages (approx. 60 g), cut into pieces (see Tips)2
-
pork mince500 g
-
rice wine vinegar2 tsp
-
oyster sauce2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
water1000 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
535.6 mg
Eiweiß
14.5 g
Brennwert
1049.9 kJ /
249.9 kcal
Fett
10 g
Ballaststoffe
1.5 g
gesättigte Fettsäuren
3.1 g
Kohlenhydrate
24.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vietnamese
11 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Sangria ginger punch
1 Std. 5 Min
Chocolate ice cream
12 Std.
Anise-cured salmon
14 Std. 10 Min
Chicken banh mi
4 Std. 35 Min
Pork vindaloo
2 Std. 20 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Pork and prawn dumplings
55 Min
Soup dumplings (xiao long bao)
26 Std. 50 Min
Steamed pork buns (baozi)
2 Std. 30 Min
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min
Milk bread (Challah)
2 Std. 20 Min