Geräte und Zubehör
Sweet and sour pork ribs
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
2 portions
Zutaten
-
fresh ginger peeled (see Tips)10 g
-
eschalots or brown onions, cut into wedges (4 cm)200 g
-
oil20 g
-
pork spare ribs cut into individual ribs and 4-5 cm in length (see Tips)500 - 600 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce15 g
-
Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)30 g
-
vinegar50 g
-
raw sugar20 g
-
sesame seeds toasted, for garnishing1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 2 portions
Natrium
2266 mg
Eiweiß
121.8 g
Brennwert
7578.2 kJ /
1804 kcal
Fett
133.7 g
Ballaststoffe
5.2 g
gesättigte Fettsäuren
46.9 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fakeaway favourites
15 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Braised pork belly
55 Min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1 Std. 30 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Spring onion pork ribs
1 Std.
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min