Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
TM6 TM5 TM31

Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)

4.6 ( 5 Bewertungen )

Zutaten

Blue matcha ice cream

  • 1 tbsp blue matcha powder (see Tips)
  • 3 tbsp hot water
  • 3 egg yolks
  • 80 g sugar
  • 250 g pouring (whipping) cream

Sweetened coconut cream

  • 250 g coconut cream
  • 1 tsp potato starch
  • 1 tbsp caster sugar

Black sticky rice with taro

  • 250 g black glutinous rice (see Tips)
  • 900 g cold water plus extra for soaking
  • 1500 g boiling water
  • 2 tsp salt
  • 200 g taro peeled and cut into cubes (1 cm - see Tips)
  • 250 g coconut cream
  • 145 g caster sugar
  • 1 tbsp sesame seeds toasted, for garnishing
  • 40 g coconut flakes toasted, for garnishing

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1122.3 kcal / 4713.6 kJ
Eiweiß
12.5 g
Fett
65 g
Kohlenhydrate
124.1 g
Ballaststoffe
6.1 g
gesättigte Fettsäuren
44.8 g
Natrium
1160.2 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte