Geräte und Zubehör
Asian master stock
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
1607 g
Zutaten
-
water to cover ingredients (not higher than the 2L maximum fill level)1400 g
-
dark soy sauce70 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
light soy sauce40 g
-
cinnamon quill1
-
chicken wings500 - 700 g
-
Chinese cooking wine40 g
-
piece fresh ginger cut into slices2 cm
-
star anise1
-
orange peel (1 x 4 cm strips) (see Tips)3 - 4 pieces
-
spring onions/shallots trimmed and cut into halves2
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1607 g
Natrium
9348.8 mg
Eiweiß
115.7 g
Brennwert
5423.5 kJ /
1296.3 kcal
Fett
80.3 g
Ballaststoffe
3.6 g
gesättigte Fettsäuren
24.7 g
Kohlenhydrate
15.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Blade Cover Basics
11 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Grilled scallops with chilli jam
25 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Teriyaki salmon bao
1 Std. 50 Min
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6 Std. 50 Min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24 Std. 55 Min
Barbecue onions (500 g)
45 Min
Furikake
5 Min
Finger lime tarts
2 Std. 30 Min
Thai green curry paste
10 Min
XO sauce
1 Std. 50 Min
Prawn balls with pickled vegetables
1 Std. 15 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min