Geräte und Zubehör
Meatballs in red pepper sauce
Zubereitung 20 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
Meatballs
-
brown onion cut into quarters150 g
-
rindless bacon rashers (approx. 100 g), cut into pieces (1 cm)2
-
day old bread crusts removed40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm) (optional)30 g
-
beef mince500 g
-
dried Italian herbs1 tsp
-
ground sweet paprika1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Red pepper sauce
-
olive oil20 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
garlic clove1
-
sultanas (see Tips)20 g
-
ripe tomatoes cut into quarters100 g
-
Chicken stock paste to taste (see Tips)2 - 4 tsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
roasted whole red pepper strips250 g
-
water100 g
-
pita breads warmed, to serve (see Tips)4
-
crispy fried onions to serve (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1186.6 mg
Eiweiß
42.4 g
Brennwert
2119.4 kJ /
504.6 kcal
Fett
17 g
Ballaststoffe
8.3 g
gesättigte Fettsäuren
5.4 g
Kohlenhydrate
41.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Meals in a Flash
91 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Sweet and sour pork
40 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 Min
Pastitsio
1 Std. 30 Min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 Min
Chicken and spinach enchiladas
40 Min
Chicken meatballs with coconut rice
35 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min