
Geräte und Zubehör
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh long red chilli deseeded if preferred½ - 1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
garlic clove1
-
spring onion/shallot trimmed and cut into halves1
-
fresh coriander stems and leaves2 sprigs
-
lemon juice or lime juice1 tbsp
-
honey2 tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
olive oil1 tbsp
-
Szechuan peppercorns¼ tsp
-
Chinese five spice½ tsp
-
raw cashew nuts60 g
-
sea salt1 pinch
-
water500 g
-
fresh boneless salmon fillets (approx. 500-600 g total) (see Tips)4
-
zucchini cut into batons (1 x 7 cm)150 g
-
broccolini (approx. 150 g), trimmed and cut into halves1 bunch
-
bok choy cut into thirds150 g
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
458.2 kcal /
1924.5 kJ
Eiweiß
42.2 g
Fett
28.4 g
Kohlenhydrate
7.5 g
Ballaststoffe
4.3 g
gesättigte Fettsäuren
6.2 g
Natrium
479.9 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Prawn and chicken laksa
40 Min
Seared tuna on chilli bean mash
35 Min
Salmon, asparagus and potato salad
40 Min
Lamb with pumpkin and lentils
50 Min
Coconut poached chicken salad
45 Min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 Std. 30 Min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 Min
Thai beef salad
1 Std. 20 Min
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min