Beef cheek Bourguignon
TM6

Beef cheek Bourguignon

4.5 ( 243 Bewertungen )

Zutaten

  • 3 garlic cloves
  • 2 sprigs fresh thyme leaves only
  • 20 g olive oil
  • 20 g salted butter
  • 150 g cocktail onions drained
  • ¼ tsp salt
  • 2 beef cheeks (approx. 400 g each), trimmed and fatty membrane removed, cut into pieces (7 cm)
  • 120 g red wine
  • 15 g plain flour
  • 15 g Meat stock paste (see Tips)
  • 25 g tomato paste
  • 120 g fresh button mushrooms cut into halves
  • 100 g fresh Swiss brown mushrooms cut into halves
  • 200 g carrots cut into slices (approx. 2.5 cm)
  • 2 dried bay leaves
  • 130 g water
  • fresh flat-leaf parsley chopped, for garnishing

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
497.4 kcal / 2089.2 kJ
Eiweiß
45 g
Fett
27.2 g
Kohlenhydrate
12 g
Ballaststoffe
3.8 g
gesättigte Fettsäuren
10.3 g
Natrium
796.8 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte