Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- fresh flat-leaf parsley, for garnishing
- ½ bunch fresh chives, cut into thirds
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 200 g carrot, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 80 g celery, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g unsalted butter
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh thyme, leaves only
- 50 g plain flour
- 150 g white wine
- 2 potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g fish stock (see Tip)
- 150 g pouring (whipping) cream
- 200 g firm white fish fillets, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- Tabasco® sauce, to taste (optional)
- 150 g large raw prawns, peeled and deveined
- 150 g scallops
- 100 g smoked salmon, cut into pieces
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 3256.4 kJ / 775.3 kcal
- Eiweiß
- 36.7 g
- Kohlenhydrate
- 21.5 g
- Fett
- 59.5 g
- gesättigte Fettsäuren
- 38.2 g
- Ballaststoffe
- 7.8 g
- Natrium
- 1223.8 mg
Alternative Rezepte
Fish stock
35 Min
Hearty seafood chowder
1h
Seafood and corn chowder
40 λεπτ.
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1 Std. 25 Min
Salmon and fennel risotto
30 Min
Mussel fritters with chilli mayonnaise
1h 15min
Prawn and chicken laksa
40 λεπτ.
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
Fish pie with mashed potato topping
2 Std.
Coconut fish curry
1h 10min