Geräte und Zubehör
Linguine with salmon and herbs
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
water1200 g
-
salt2 tsp
-
linguine pasta320 g
-
extra virgin olive oil plus 1 tablespoon extra60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh chives cut into halves4
-
eschalot (approx. 40 g)1
-
lemon juice to taste20 - 40 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
smoked salmon cut into pieces200 g
-
pickled capers drained (optional)1 tbsp
-
ground black pepper to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1702.5 mg
Eiweiß
22.1 g
Brennwert
2305.3 kJ /
548.8 kcal
Fett
25.7 g
Ballaststoffe
3.6 g
gesättigte Fettsäuren
4.2 g
Kohlenhydrate
55.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Budget friendly pasta
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Linguine with lemon and prosciutto
25 Min
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Keine Bewertungen
One pot pasta with chorizo
35 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 Min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 Min
Chicken pesto pasta
30 Min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 Min
Risoni with salmon and spinach
25 Min
Garlic prawns
25 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min