Geräte und Zubehör
Orange sponge cake
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std.
8 portions
Zutaten
-
canola oil plus extra to grease100 g
-
white sugar plus extra to sprinkle250 g
-
orange unpeeled and cut into quarters1
-
eggs3
-
natural yoghurt130 g
-
plain flour250 g
-
baking powder15 g
-
sea salt1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
202.3 mg
Eiweiß
6.7 g
Brennwert
1654.3 kJ /
395.4 kcal
Fett
15.5 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
58.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Macadamia chocolate cookies
45 Min
Thirty second whole orange cake
1 Std. 15 Min
Edna's lemon curd teacake
40 Min
Banana bread
1 Std. 40 Min
Blueberry and lemon curd muffins
50 Min
ABC muffins
40 Min
Melting moments with lemon cream
45 Min
Portuguese bread
3 Std. 30 Min
Better banana cake
45 Min
Chewy chocolate brownies
35 Min
Cheese and bacon rolls
2 Std.
Best ever carrot cake
1 Std. 35 Min