
Geräte und Zubehör
Five seed bread
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
12 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
water500 g
-
dried instant yeast or 20 g fresh yeast, crumbled2 tsp
-
baker's flour500 g
-
salt1 tsp
-
rolled oats50 g
-
sesame seeds plus extra for sprinkling30 g
-
linseeds (flaxseeds) plus extra for sprinkling30 g
-
sunflower seeds plus extra for sprinkling30 g
-
pepitas plus extra for sprinkling30 g
-
poppy seeds plus extra for sprinkling30 g
-
honey30 g
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
263.4 kcal /
1106.5 kJ
Eiweiß
8.5 g
Fett
10.4 g
Kohlenhydrate
33.7 g
Ballaststoffe
3.6 g
gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Natrium
191.9 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pearl barley bread rolls
1 Std. 15 Min
Soft butter rolls
1 Std. 50 Min
Vegetable stock paste
30 Min
Rustic bread
2 Std.
Rye seed loaf
28 Std. 10 Min
Sweet seeded crackers
1 Std. 10 Min
Spelt bread rolls
1 Std. 45 Min
Seeded bread loaf
3 Std. 20 Min
Basic bread
1 Std. 35 Min
Buttermilk bread
2 Std.
Basic bread rolls
45 Min
Herb and garlic pull-apart bread
1 Std. 35 Min